100131

Dear Diary
Idag har jag försökt vara effektiv, ni vet när man har så mycket som måste göras att man känner att man håller på att gå under. En sån dag hade jag idag, men vad har jag egentligen fått gjort? Inte så mycket. Av nån anledning fastnade jag någonstans mitt i mina försök. Jag tror det var datorn som gjorde det, det känns i alla fall bra att skylla på den.

Trots mitt katastrofala misslyckande i pluggandet lyckades jag göra lite andra saker. Jag var på min tennisträning och dagens träning var väldigt rolig, men ack så tröttsam. Jag var riktigt slut efteråt! Men sådant är bara skönt.

Efter att ha ätit en fantastisk middag som jag själv bestämt (en sen födelsedagsmiddag) bar det som de flesta söndagar av mot våran scoutträff. Dagens träff bestod av städning i vårat nyrenoverade hus samt diskning. Jag blev satt på att diska alla saker eftersom att det skulle vara rent och snyggt nu när det är ny inredning. Jag och två av mina vänner hade då vattenkrig i köket. Nåja, ibland får man faktiskt ha det också.

Jag hade tänkt att skriva ett inlägg om något jag tycker är jättejobbigt. Men det får vänta, jag orkar helt enkelt inte just nu.


Dear Diary

Alla minns väl hur det var när man skrev dagbok som liten, hur man öppnade sig helt och fullständigt på de små pappersarken. Man låste omsorgsfullt det lilla lås som egentligen var hur lätt som helst att rycka upp, man gömde dagboken väl och hoppades att ingen skulle finna den. Är det någon som skriver dagbok idag? Inte så många skulle jag tro.

Jag är en sån person som gärna vill dela med mig av allt som händer i mitt liv, dåliga som bra saker. Men jag vill egentligen inte att nån ska veta, inte nån som känner mig.

Detta kommer bli min dagbok, istället för att skriva på de små pappersarken kommer jag skriva här. Och jag kommer skriva allt. Ni kommer få följa med mig genom lycka, förälskelser, sorg och allt som rör livet. Men aldrig någonsin kommer jag skriva vem jag är.


RSS 2.0